Јован Вучуровић / - JV
13/09/2021 u 18:50 h
Дан порталДан портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вучуровић: Пицула залутао на функциjу извjестиоца ЕП, исказује нетрпељивост према Србима, Србиjи, СПЦ

Зато Пицула, Милановић, Пркачин и слични своjе фаворите траже у следбеницима идеологиjе усташе Дрљевића, коjа jе убjедљиво мањинска у Црној Гори, казао је посланик Демократског фронта

Извjестилац Европског парламента за Црну Гору, Тонино Пицула, залутао jе на ту функциjу, jер он показуjе нетрпељивост према више од пола грађана наше земље, а снажно подржава поражену политику Мила Ђукановића, сматра посланик Демократског фронта Јован Вучуровић.

– Нема чуђења, ништа добро Црноj Гори, српском народу и Србиjи не мисли Тонино Пицула, Он jе типични представник хрватске политике, па jе самим тим и очекивано да се на мети његових фантазиjа и неистина нађу Срби, Србиjа, СПЦ.То jе нешто толико пута виђено, а ни вjешти Пицула ниjе дуго могао да криjе своjе право лице, а та лица из Хрватске су добро позната српском народу. То што се огрнуо плаштом извjестиоца ЕП у jедну руку говори и о ЕП и институциjама ЕУ, а са друге стране само показуjе оно што jе нама познато,  када су у питању српски народ и Србиjа, у Хрватскоj ниjе битно са коjег политичког пола неко долази, сви су непогрешиво на истоj, антисрпскоj страни, а у последњих сто година се показало шта jе у темељима те политике. Сигурно нису демократиjа, људска права, антифашизам, већ све супротно од тога – поручио је Вучуровић.

Вучуровић је истакао да онаj у Црноj Гори ко jе везан за традициjу и претке сигурно не може пронаћи савезнике и приjатеље међу политичким екстремима у Загребу, али може онаj ко jе везан за идеологиjу Секуле Дрљевића.

– Зато Пицула, Милановић, Пркачин и слични своjе фаворите траже у следбеницима идеологиjе усташе Дрљевића, коjа jе убjедљиво мањинска у Црној Гори. То jе свакако њихово право, али након таквог отвореног сврставања може се закључити да Пицула више не може обављати функциjу извjестиоца ЕП за Црну Гору – истакао је Вучуровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 17:21