/ - Филип Вујовић (ДФ)
28/01/2022 u 16:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вујовић: Још један биједан покушај привлачења пажње господина Тичића

Још једном Вам поручујем, бавите се борбом за цензус и унитрашњим расипањем, а у вођење града сва срећа па не можете да се мијешате, закључује се у саопштењу одборника ДФ Будва Филипа Вујовића.

Посланика ДФ-а Будва Филипа Вујовића реаговао је на  саопштење Милана Тичића .

Тичић: Јалови покушај Царевића да поврати уништени рејтинг локалне власти

-Још један биједан покушај привлачења пажње господина Тичића догађа се управо данас и то поводом велике свечаности која је уприличена у згради Општине Будва. Наиме , проблем представља управо посјета првог спортисте свијета па је господин Тичић користи како би огласио свој ДПС да је још увијек у политичком животу. За то није било потребе јер је одборник ДПС-а био присутан у сали скупштине, а о чему господин Тичић очигледно није обавијештен, што не чуди с обзиром да се чланство ДПС-а расипа скоро па брже него оних 200 000€ за колико је оштетио буџет Општине Будва-наводи Вујовић.

Додаје:"Тако да и поред спортских резултата, неки су се потрудили да буду запамћени као чланови ОКГ , који су уништили овај град, довели  га до дна , па би сад да шире лекције о вођењу града и то све преко леђа првог спортисте свијета".

-Још једном Вам поручујем, бавите се борбом за цензус и унитрашњим расипањем, а у вођење града сва срећа па не можете да се мијешате-закључује се у саопштењу одборника ДФ Будва Филипа Вујовића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 20:58