/ - За будућност Мојковца
26/11/2021 u 14:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

"За будућност Мојковца": Аутомобилима Владе обилазе наше гласаче

Позивају те групације, како наводе, да се оставе подвала и подметања на рачун својих колега, и да се усредсреде на ДПС

Ако дјеца премијера Здравка Кривокапића и поједини министри желе да се политички активирају, то су могли урадити људски и поштено, да изађу пред Мојковчане са именом и презименом, а не да се крију иза ћошкова, да дјелују под окриљем ноћи, у службеним аутима, мислећи да то нико не види, потцјењујући грађане, саопштила је коалиције "За будућност Мојковца"  преноси портал RTCG.

Како наводе, Демократска партија социјалиста (ДПС) се налази пред тешким поразом у Мојковцу, док ће коалиција "За будућност Мојковца", како наводе, предводити побједнике избора 5. децембра.

-То је политичка слика нашег града и коалиција 'За будућност Мојковца' позива грађане да и ових неколико дана будемо на висини задатка и да у недјељу заједно славимо побједу- наводе у саопштењу.

Сматрају да коалиција "За будућност Мојковца" води позитивну кампању, као и да нуде рјешења за бројне проблеме, додајући да је побједа извјесна.

-Од осталих колега смо очекивали да се, такође, понашају на исти начин, уз међусобно уважавање, како би остварили заједнички циљ - да отјерамо ДПС у прошлост, и већина је показала коректност и жељу за сарадњом. Међутим, неки су се, изгледа, у ову политичку трку укључили из других мотива, покушавајући да нашкоде, не ДПС-у него нашој коалицији, као и још неким странкама. Те структуре, пресвучене у 'групу грађана' морамо упозорити да је то узалудан посао, а то им саопштавају и наши гласачи које обилазе службеним аутомобилима Владе Црне Горе"-додају у саопштењу.

У коалицији "За будућност Мојковца", како наводе, налазе се странке и људи који су познати по својој бескомпромисној и часној политичкој борби за слободну Црну Гору.

-И који су снажно учествовали у рушењу Ђукановићевог режима на државном нивоу, тако да нам нека на брзину оформљена група грађана не представља проблем, али је проблем када се на терену шире лажи, а све како би се намакао који глас и избјегло остајање испод цензуса. Мојковчани су препознали те намјере и као људи са великим политичким искуством знају како да одговоре онима који покушавају да изазову сукобе унутар опозиције, и зато је важно да се не расипају гласови, већ да они буду концентрисани на оне који су сигурна опција"-додају у саопштењу.

Позивају те групације, како наводе, да се оставе подвала и подметања на рачун својих колега, и да се усредсреде на ДПС.

-Ако дјеца Здравка Кривокапића и поједини министри желе да се политички активирају, то су могли урадити људски и поштено, да изађу пред Мојковчане са именом и презименом, а не да се крију иза ћошкова, да дјелују под окриљем ноћи, у службеним аутима, мислећи да то нико не види, потцјењујући грађане. Такође, могли су се ангажовати на Цетињу, пошто често истичу припадност племену Цуце. Нјихова обећања ништа не вриједе, пошто од 10. децембра неће бити у прилици да се о било чему питају у Црној Гори. Него, таквима ће наши суграђани знати да одговоре, као што ће знати да подрже коалицију 'За будућност Мојковца' и ослободе наш град вишегодишње лоше политике ДПС- закључили су у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

25. januar 2022 17:22