Одборници ДФ-а и Демократа / - В. Ш.
29/12/2021 u 11:43 h
Vitomir ŠpanjevićVitomir Španjević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Жабљачки СНП обезбиједио кворум ДПС-у

- Ово је само још једна потврда да је на помолу нека нова већина у жабљачком парламенту, супротно вољи грађана Жабљака - кажу представници одборничких клуобва ДФ-а и Демократа

На данашњем засједању Скупштине општине Жабљак локалној ДПС власти  кворум омогућио одборнички клуб СНП-а.

Сједница је почела 15-минутном паузом ради консултација на захтјев предсједника одборничког клуба СНП-а Миланка Ћетковића.

Након 15 минута у салу су се вратили 14 одборника ДПС-а, један одборник СД-а и три одборника СНП-а, што је премашило “бројку“ од минималних 16 одборника. Уз одборничке клубове ДФ-а и Демократа, ван сале су остали и двоје одборника СД-а. 

По тврдњама одборничких клубова ДФ-а и Демократа, Ћетковић је покушао да „их убиједи“ да сви присуствују засједању, без обзира што је било очигледно, да ДПС са једним одборником СД-а, неће имати просту већину, као услов да се сједница одржи.

- Наравно да то нијесмо прихватили.  Покушали смо да их разувјеримо у својим очигледним намјерама да помогну ДПС-у, али на жалост без успјеха. Опет на жалост, то им није први пут да им се „нађу при руци“. Ово је само још једна потврда да је на помолу нека нова већина у жабљачком парламенту, супротно вољи грађана Жабљака - кажу представници одборничких клуобва ДФ-а и Демократа .

Иначе, на дневном реду данашњег засједања жабљачког парламента од 14 тачака, најзначајнија је предлог Одлуке о Буџету општине Жабљак за 2022 годину.

Ускоро опширније....

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 16:58