Predrag Zenović / - PES
22/04/2024 u 19:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zenović: Siguran sam da možemo donijeti dobro Budvi

Nosilac odborničke liste PES-a u Budvi i glavni pregovarač Crne Gore sa EU Predrag Zenović poručuje da je njegov politički angažman u gradu iz kojeg dolazi kao nestranačke ličnosti isključivo izraz potrebe da podrži tim za koji je, kako navodi, siguran da može donijeti dobro Budvi.

- Naša zajednička misija i program polazi od vizije Budve kao evropskog, kreativnog i ekološkog grada. Uvjeren sam da će Pokret “Evropa sad” nakon ovih izbora biti prekretnica u političkom životu Budve, da će vratiti strateško planiranje razvoja u svim gradskim politikama, meritokratiju i profesionalizam u izbor lokalnih funkcionera i da će Budva, nakon decenija, opet biti lijepo mjesto za život - naveo je Zenović u izjavi za medije.

PES: Zenović predvodi listu u Budvi, Vučević u Andrijevici, Mujović novi član Predsjedništva

Kaže da zna koje su prioritetne potrebe njegovih sugrađanki i sugrađana, razumije sa kojim se izazovima suočavaju i koje su glavne prepreke u razvoju opštine.

- Afirmišući viziju sadašnje Vlade na čelu sa Spajićem, a zajedno sa kolegama iz PES-a uložiću ljubav prema gradu, znanje i energiju da Budva dobije novu šansu i vlast kakvu zaslužuje. Naglašavam da je moj politički angažman u gradu iz kojeg dolazim kao nestranačke ličnosti isključivo izraz potrebe da podržim tim za koji sam siguran da može donijeti dobro Budvi i njenim građanima - poručio je Zenović i dodao da ostaje posvećen zadatku glavnog pregovarača.

- Ne potcjenjujući odgovornost koja proističe iz ove odluke, ostajem posvećen zadatku glavnog pregovarača, u tom pozivu djelujući isključivo u interesu države Crne Gore, naše društvene zajednice i zahtjeva reformi koje od nas Evropska unija očekuje - poručio je Zenović.

Spajić: Zenović može biti i glavni pregovarač i nosilac liste u Budvi

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 01:26