foto youtube SD- NIKOLA ZIROJEVIĆ / - FOTO YOUTUBE SD- NIKOLA ZIROJEVIĆ
10/02/2024 u 12:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Zirojević Spajiću: Bezbjednost građana mora biti prioritet, pa makar i Vi i ja iz tog procesa izašli kao zombiji

Selo gori, a Milojko Spajić se češlja, poručio je Zirojević

Predsjednik Vlade Milojko Spajić izjavio je da nije odgledao niti “jedan sekund” jučerašnjeg Odbora za bezbjednost i odbranu, niti će, kako kaže, “ikad u životu gledati to” - malo je pobrkao lončiće, poručio je poslanik Socijaldemokrata Nikola Zirojević.

- Selo gori, a Milojko Spajić se češlja! Dok ste bili građanin Milojko Spajić, mogli ste zatvarati oči pred ovakvim alarmantnim situacijama i birati da, umjesto gledanja Odbora za bezbjednost i odbranu, vrijeme provodite na Tajlandu sa Japankom budistkinjom. Danas, kao predsjednik Vlade, to ne možete, naveo je Zirojević.

Dodao je da se od SPajića, kao prvog čovjeka izvršne vlasti,očekuje da se pozabavi opštim haosom koji vlada u bezbjednosnom sektoru, a kojem smo svjedočili juče na odboru.

- Bezbjednost naših građana mora biti prioritet, pa makar i Vi i ja iz tog procesa izašli kao zombiji!  Mogao sam i ja juče dan provesti na terasi nekog od podgoričkih lokala ali su mi građani, kao i Vama, dali mandat da preko 10 sati sjedim i slušam raznorazne gadosti iznešene tokom navedene sjednice. Zato ćete, predsjedniče Vlade, morati gledati sjednice odbora. Ne zbog toga što je to lijepo i zanimljivo, već zbog toga što je to Vaš posao, poručio je Zirojević. 

Istako je da je Spajić odgovoran za rad svakog resora u ovoj državi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 14:16