/ - архива
12/07/2021 u 12:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Асоциjациjа кинеских компаниjа у Црноj Гори честитала 13. jул

Недавно jе обиљежено 15 година од успостављања дипломатских односа, и за све те године двиjе земље су успоставиле чврсту дипломатску и економску сарадњу“, навели су Асоциjациjе

Асоциjациjа кинеских компаниjа у Црноj Гори честитала jе црногорским грађанима 13. jул - Дан државности.

Из тог удружења, коjе jе основано као непрофитна организациjа у jуну прошле године, пожељели су приjатељском народу Црне Горе напредак, просперитет и благостање.

Из Асоциjациjе кинеских компаниjа казали су да Црну Гору и Кину веже дубоко и традиционално приjатељство.

„Недавно jе обиљежено 15 година од успостављања дипломатских односа, и за све те године двиjе земље су успоставиле чврсту дипломатску и економску сарадњу“, навели су Асоциjациjе.

Према њиховим риjечима, односи Црне Горе и Кине могу додатно да се прошире, како на пољу инфраструктуре, тако и на пољима туризма, енергетике, али и у другим областима.

Наводи се да компаниjе, коjе су чланице Асоциjациjе, у Црноj Гори реализуjу инфраструктурне проjекте и пружаjу услуге из области пољопривреде, медицине, туризма и банкарства.

„Сврха оснивања Асоциjациjе jе промоциjа економске и трговинске размjене између Црне Горе и Кине и допринос економском и социjалном развоjу наше земље“, каже се у саопштењу.

Из Асоциjациjе су позвали сва заинтересована предузећа да их, уколико желе да успоставе сарадњу, контактираjу путем и-мејл адресе Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 12:23