Вакциниши се и ти / - ИЈЗ
12/07/2021 u 10:20 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Бранка Бошњак и Аида Музуровић подржавају општу имунизацију

Прими вакцину, заштити себе и друге

Црнa Горa je отворила своје границе током туристичке сезоне и због тога је веома важно да се велики број грађана вакцинише јер у случају и да се заразе окорона вирусом, ризик да ће имати компликације или не дај боже смртни исход је много мањи. Зато апелујем на све, без обзира на годиште, да се вакцинишу, каже Бранка Бошњак, посланица Демократског фронта у Скупштини Црне Горе.

image

Бранка Бошњак

-Архива

– Спремна сам да дам допринос у кампањи за вакцинацију. Када гледамо шта је учинак након што примите вакцину у односу на то да нисте вакцинисани, онда је глас свакако на страни вакцинације – поручује Бошњак.
Посланица каже да се вакцинисала и ревакцинисала ових дана.

– Још није прошло оних 20 дана да могу да имам антитијела да бих могла још опуштеније да се понашам. Нисам боловала од короне, али апелујем на све да се вакцинишу, поготову млади људи јер постоји велика опасност од "делта" вируса који се шири и који ће сигурно послије Европског првенста у фудбалу доћи и до нас – поручује Бошњак.

Вакцину против короне ускоро ће примити и Аида Музуровић, савjетница за односе са jавношћу Више суда у Подгорици.

image

Аида Музуровић

-Архива

– Преболовала сам корона вирус, срећом без посљедица, а имам и велики броj антитиjела. Без обзира на то, послушаћу препоруку здравствених радника и вакцинисаћу се, како бих заштитила сопствени живот и здравље, као и животе и здравље људи око себе. Природно jе да човjек вага између предности вакцине и могућих ризика, међутим, сматрам да ће jедино масовна вакцинациjа сприjечити преношење Ковида- 19 и омогућити враћање нормалном начину живота – поручила је Музуровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 11:05