Алекса Бечић / - Алекса Бечић
29/09/2021 u 10:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Предсjедник Скупштине честитао Дан општине Рожаjе

Дан ваше општине у себи прожима идеjу и богато наслиjеђе антифашизма, што сте и доказали вашим залагањем у борби за ослобођење вашег краjа, наводи Бечић у честитки

Предсjедник Скупштине Црне Горе Алекса Бечић честитао jе предсjеднику Општине Рожаjе Рахману Хусовићу, предсjеднику Скупштине општине Алмиру Авдићу и свим грађанкама и грађанима Рожаjа, 30. септембар - Дан општине Рожаjе.

„Дан ваше општине у себи прожима идеjу и богато наслиjеђе антифашизма, што сте и доказали вашим залагањем у борби за ослобођење вашег краjа.

Крупним примjерима у своjоj историjи успиjевали сте да покажете колико циjените насљеђе различитости као велико културно и историjско богатство. Непоколебљива посвећеност идеjи мултикултурализма и мултиетничности, те окренутост jедних на друге, представља jедини вjеродостоjни и утабани правац коjи треба да слиjедите.

Природна богатства коjима ваша општина обилуjе, као и аутентична и садржаjна туристичка понуда представљаjу вриjедан потенциjал за успjешан развоj ваше привреде коjи ће, сигуран сам у то, доприниjети побољшању животног стандарда вашег становништва и дати замаjац будућим инвестициjама и отварању нових радних мjеста.

Упркос  здравственим, социjалним, али и другим савременим изазовима, увjерен сам да ћете вођењем дугорочне и планске развоjне политике, успjети да сприjечите одлазак младих људи из вашег краjа.

Уз наjискрениjе жеље да Рожаjе у наредном периоду осjети убрзан економски и друштвени просперитет jош jедном вам честитам Дан општине, 30. септембар“, навео jе Бечић у честитки.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 18:28