Вакциниши се и ти / - ИЈЗ
11/07/2021 u 09:45 h
Nataša Spaić, Andrijana DabanovićNataša Spaić, Andrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Судије Основног суда у Подгорици подржале имунизацију

Не чекаj, и ти се вакциниши

Примјер грађанима да послушају препоруку љекара у вези са имунизацијом дали су и судије Основног суд у Подгорици. Без дилеме се вакцинисала Жељка Јововић, предсједница Основног суда у Подгорици.

image

Жељка Јововић

-Архива

– Вакцинацију против Ковида-19 сам схватила, приjе свега, као одговоран чин према здравственим радницима, дужност према своjим родитељима и примjер своjоj дjеци. Сматрам да jе то наjмање што сам могла учинити како бих доприниjела да се заустави пандемиjа и настави нормалан живот, послиjе овог за све нас изазованог периода. Не чекаj, вакциниши се и ти – поручила је Јововић.

Међу судијама који је стао у ред за вакцинацију је и Младен Грдинић, судиjа Основног суда у Подгорици.

image

Младен Грдинић

-Архива

– Вакцинисао сам се првом приликом када ми jе то било омогућено. Учинио сам то jер нисам заборавио страх коjи осjећам од дана када се први пациjент разболио у Црноj Гори и када jе први суграђанин преминуо. Учинио сам то jер нисам заборавио пуне болнице, а празне улице и плаже, нити људе коjи су остали без посла. Током прошле године смо сви пожељели да се што приjе пронађе рjешење за проблеме коjе нам jе пандемиjа дониjела и морамо бити срећни што данас имамо вакцину као одговор на наше жеље. Људи коjи су нас напустили у периоду коjи jе претходио открићу вакцине подсjећаjу нас да смо привилеговани jер живимо у времену у коjем медицина може да нам пружи заштиту од болести као што jе Ковид-19. Вjеруjем да jе вакцинациjа jедини одговоран чин према себи и другима – поручио је Грдинић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 05:35