foto: Skrinšot / - FOTO: SKRINšOT
23/08/2023 u 14:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Stižu "Barbi" iPhone 15 Pro i Galaxy Z Flip5

Apple iPhone 15 će imati 61 Swarovski kristal oko modula kamere, dok će se na poleđini nalaziti roze aligatorska koža

Kompanija Caviar je poznata po svojim preradama mobilnih uređaja, koje prodaje po visokim cijenama, a sada je najavila kolekciju pod nazivom Barbiecore.

Radi se o tri uređaja, odnosno tehnički četiri, koji su dobili roze tretman s "obaveznim" zlatom i dijamantima, a to su Samsung Galaxy Z Flip 5, kao i Apple iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max i Watch Series 9, koji još uvijek nisu predstavljeni.

Modifikovani telefoni uključuju ambleme štikle, dok je Z Flip5 dobio i pravi pom-pom napravljen od vještačkog krzna. Gravura štikle na zlatnom panelu kreirana je laserom, a poleđinu krasi 49 svjetlucavih rubina.

Apple iPhone 15 će imati 61 Swarovski kristal oko modula kamere, dok će se na poleđini nalaziti roze aligatorska koža. Očekivano, Caviar će koristiti 24-karatno zlato za okvir oko kamera, bočne strane i štiklu.

Apple Watch Series 9 će imati kućište od nerđajućeg čelika sa roze-zlatnim premazom, zlatne ukrasne šrafove, kopču i rotirajuće dugme. Narukvica će biti napravljena od roze gume, a zasad nema informacija o tome da li će moći da se mijenja.

Sva tri dizajna će biti ograničena na po 99 primjeraka. Apple Watch Series 9 će koštati 1.900 dolara, za Galaxy Z Flip 5 će biti potrebno izdvojiti najmanje 8.560 dolara, dok cijena iPhonea 15 Pro iznosi 7.990 dolara. Postoji opcija kupovine modifikovanog iPhonea 14 Pro po cijeni od 7.270 dolara.

(klix.ba)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 21:04