Дионти Вајлдер / - Фото: Твитер
15/10/2021 u 14:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Вајлдер: Ја сам ратник и прави краљ овог спорта

Амерички боксер Дионти Вајлдер поражен је у недјељу од Тајсона Фјурија у борби за појас шампиона свијета у тешкој категорији

Неколико дана након меча, Вајлдер каже да није разочаран, већ да је научио лекцију.

- Вау каква ноћ! Прије свега желим да се захвалим Богу што ми jе омогућио да свијету дам jош jедан дио себе коjи jе вођен страшћу и одлучношћу. Желим да се захвалим и мом тиму и навиjачима коjи су били уз мене током овог дугог процеса. Лагао бих када бих рекао да нисам разочаран исходом, али када сам све сагледао видим да jе Бог желио да искусим нешто много веће од онога што сам очекивао да ће се догодити.

Нисам побиједио, али мудар човјек jе jедном рекао да jе побједа и у лекциjама. Научио сам да некада мораш да изгубиш да би побиједио. Иако сам желио да побиједим, уживао сам у томе што сам видио да то навиjачи желе jош и више.

Надам се да сам доказао да сам прави ратник и прави краљ овог спорта. Надам се да смо ми доказали да колико год jе тешко пролазити корз сва искушења увијек можеш да устанеш и бориш се поново за оно у шта вјеруjеш.

На краjу, али не мање важно, желим да честитам Таjсону на побједи и да му се захвалим на сjаjним историjским успоменама коjе ће траjати заувијек - написао jе Ваjлдер.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 08:44