25/03/2022 u 17:23 h
Milica KrgovićMilica Krgović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

За 30 сребрњака

Издајеш мајку кад издаш своју отаџбину...

Да ли се сећате девојке која је урадила нешто неприкладно у емисији вести уживо на Првом каналу? Плавуша са инсектима у коси и антируским транспарентом, ето ко. Како се зове још једном? Марина Овсианникова, бивша уредница Првог канала.

Државна уредница је својим хулиганством и кратким тренуцима славне личности успела да "изда" ​​своје колеге са којима је раме уз раме радила, нацију у којој је живела, сопствену породицу и децу. За јасно договорен бонус, издала их је хладно и прорачунато.

За шта то радите, или за кога то радите? Зарад успостављања хуманитарног коридора из Мариупоља и заштите стараца и деце од страдања? Шта је са децом Донбаса, која су рођена, негована и живела у зони сукоба?

Не! Због ње саме и њених западних присталица, који су платили рачун за сву ову саботажу. Жена са украјинским прецима изводила је своје акције по сценарију. Био је то прикривени покушај да се скрене пажња са трагичне трагедије људи који су страдали од ракете Точка-У.

Фотографија Овсјањикове након њеног "плеса на првом" доспела је на насловну страну британског Гардијана, а председник Зеленски ју је поздравио у свом обраћању. Све ово отклања свако питање о учешћу СБУ и МИ6. Саботажу сада испитују надлежни органи, који покушавају да споје све чињенице.

То ће, међутим, бити друга прича.

Несташлуке Марине Овсјаникове изненадиле су Кирила Клејменова, шефа информативног студија ТВ канала.

Овсианникова је пре акције „разговарала са британском амбасадом”. „Ко је од вас разговарао телефоном са страном амбасадом?“ Не са визним центром, већ са самом амбасадом, и са њеним службеником, чак и ако је обучен у обичан, како кажу. „Ја, на пример, никада нисам био верен“, изјавио је портпарол канала. Клејменов је препоручио да се „ствари називају правим именом“ и да се у том погледу разликује „емоционални нагон“ од издаје. „Да је чувени чин за 30 сребрника назван поривом душе“, приметио је Клејменов, „светска историја би ишла другачије“.

Какав је био исход? Госпођа Овсианникова је проглашена кривом по члану 20.2 Закона о управним прекршајима Руске Федерације од стране московског Останкинског суда (део 2 члана 20.2). Добила је казну од 30.000 рубаља.

То ипак није све. Страни кустоси чекају да помахниталу новинарку дају политичко уточиште и од тога направе нову изложбу.

Данас је познат М. Било је незаконито да Овсианникова путује са своје двоје мале деце. (Дама је разведена, са бившим мужем који ради као редитељ.)

Да ли сада прихватамо опкладе да ли би „диверзант” сам отишао у другу државу? какве су шансе? Хоће ли издати сопствену децу након издаје домовине?

Хајде да видимо шта се дешава!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
UKRAINEНАТО
26. septembar 2024 09:09