/ Здравко Кривокапић
19/07/2021 u 08:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Премиjер Кривокапић честитао Курбан - баjрам

Желим да наступаjући празник прославите у миру и љубави, са вашим породицама, комшиjама, приjатељима, не заборављаjући ни оне коjима jе потребна ваша несебичност и пажња, а на шта нас све подсjећаjу и обавезуjу наступаjући баjрамски дани, наводи премијер у честитки

Предсjедник Владе Црне Горе, проф. др Здравко Кривокапић честитао jе свим грађанима исламске вjероисповиjести наступаjући празник Курбан - баjрам, саопштено је из премијеровог кабинета.

- Желим да наступаjући празник прославите у миру и љубави, са вашим породицама, комшиjама, приjатељима, не заборављаjући ни оне коjима jе потребна ваша несебичност и пажња, а на шта нас све подсjећаjу и обавезуjу наступаjући баjрамски дани. Такође, наjискрениjе честитке поводом овог празника упућуjем Мешихату и господину, реису ефендиjи Рифату Феjзићу, у нади да ће циjели свиjет сљедећи Курбан - баjрам дочекати у безбjедниjим епидемиолошким условима, те да ће сви они коjи су позвани и спремни за хаџ, моћи да учине ово добро дjело - наводи се у честитки премиjера Кривокапића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 07:56