Saborni hram Hristovog Vaskrsenja  / - SRDJAN BOLJEVIC
04/10/2022 u 12:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Moleban za svetinju braka i porodice u petak ispred Hrama

Pozivaju sve one koji baštine tradicionalne vrijednosti, moral i vjeru na sabornu molitvu sa slavskim ikonama bez političkih obilježja, parola i transparenata

Mitropolija crnogorsko primorska i Eparhija budimljansko nikšićka organizuju Moleban za svetinju braka i očuvanje porodice u na platou ispred Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, u petak 7. oktobra u 18 časova.

Pozivaju sve one koji baštine tradicionalne vrijednosti, moral i vjeru na sabornu molitvu sa slavskim ikonama bez političkih obilježja, parola i transparenata.

- Zbog činjenice da se i u našoj državi održavaju manifestacije koje svojim djelovanjem direktno razaraju Bogom blagosloveni brak i porodicu, urušavaju tradicionalne vrijednosti, a u isto vrijeme osjećajući odgovornost za sebe, svoje porodice, djecu i otadžbinu, pa i za one koji su i sami u zabludi, Mitropolija crnogorsko-primorska i Eparhija budimljansko-nikšićka organizuju Moleban za svetinju braka i očuvanje porodice- naglašava se u saopštenju Mitropolije.

U Podgorici je, inače, deseti jubilarni Monetenegro Prajd najavljen za 8. oktobar 2022. godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 02:23