Кнежевић и Ракоњац / - Портал Дана
25/09/2021 u 19:26 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Полицајци са Цетиња на дочеку патријарха Порфирија

Они су чували патријарха и митрополита Јоаникија током устоличења на Цетињу, да би и данас својим присуством дали подршку устоличењу епископа будимљанско-никшићког Методија

Полицајац Петар Кнежевић и в.д. помоћник директора за Сектор полиције посебне намене Милош Ракоњац били су данас на дочеку патријарха Порфирија у Беранама.

Они су управо чували патријарха и митрополита Јоаникија током устоличења на Цетињу, да би и данас својим присуством дали подршку устоличењу епископа будимљанско-никшићког Методија.

image

Кнежевић и Ракоњац

- Портал Дана

Подсјетимо, Ракоњац је предводио акцију на Цетињу када је заједно са својим колегама спровео патријарха Порфирија и Митрополита црногорско-приморског Јоаникија до Цетињског манастира, након што су Цетињани поставили барикаде на улаз у град, протестујући против устоличења митрополита у том граду.

(ВИДЕО) Милош Ракоњац: Била је част осигурати безбједност митрополита и патријарха

Петар Кнежевић у јавност је доспио када се под пуном опремом прекрстио када је зачуо звона на Цетињском манастиру, која су означила устоличење митрополита.

(ВИДЕО - ФОТО) Откривамо ко је специјалац који се крстио испред Цетињског манастира

Он је патријарха и митрополита чекао да изађу како би их спровели до хеликоптера у тренутку када су Цетињем одзвањале детонације са барикада противника устоличења.

Кнежевић је херој са Кошара и припадник црногорске Противтерориситчке јединице из Подгорице.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 06:19