/ -
06/01/2024 u 11:00 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte priloge za koliko službenih vozila Glavnog grada nisu pronađeni putni nalozi od januara do maja prošle godine, šta od gradonačelnice traže stanari Siti kvarta, koliko će radnih mjesta biti ukinuto u Sportskim objektima...

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog za koliko službenih vozila Glavnog grada je utvrđeno da ne postoji nijedan putni nalog od јanuara do maјa prošle godine i koji je razlog toga za "Dan" je otkrio Veselin Rabrenović, v.d. rukovodioca Službe za zajedničke poslove. Tu su prilozi šta od Olivere Injac, gradonačelnice Podgorice, traže stanari Siti kvarta, sa koliko saobraćajnica su ekipe Puteva oprale biciklističke trake, te koja će radna mjesta, po novoj sistematizaciji, biti ukinuta u Sportskim objektima. 

 

 

 

Donosimo i informaciju koliko je novca izdvojeno za gradnju nastavka Bulevara Pera Ćetkovića u dužini od 710 metara, ali i prilog da se u hali SC "Morača" ponovo vraćaju koncerti. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 08:25