Бен Афлек / - Инстаграм
15/12/2021 u 07:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бен Афлек усликан у расправи са бившом супругом

Већ неко вријеме шушка се да Џенифер Гарнер не одобрава "Бенифер" јер сматра да је Бен више посвећен другој страни него сопственој дјеци, али је то глумица у више наврата демантовала

Глумца Бена Афлека данас су папраци усликали у више него незгодној ситуацији.

Испред школе коју похађају њихова дјеца ушао је у жестоку расправу са бившом супругом Џенифер Гарнер, а колико су му "попустиле кочнице" свједочи и то што је све вријеме махао рукама и хватао се за главу.

Заправо, већ неко вријеме шушка се да Џенифер Гарнер не одобрава "Бенифер" јер сматра да је Бен више посвећен другој страни него сопственој дјеци, али је то глумица у више наврата демантовала.

- Битно је да је Бен добар отац и ми смо прије свега дужни да дјецу изведемо на прави пут - рекла је једном приликом глумица и додала да не улази у то са ким се њен бивши супруг забавља.

Са друге стране, Бен је више пута усликан са својом и дјецом Лопезове, која се сјајно слажу, ако је вјеровати честим папарацо фотографијама, а неки сматрају да је управо ту кључ проблема.

Наводно, по причама различитих извора, Гарнерову нервира што је Бен више посвећен дјеци Џеј Ло, и што често њихову дјецу извлачи из школе како би их водио на различита путовања која су хирови латино пјевачице, због чега су попустили са оцјенама, као и да сматра да би глумац требало више да обрати пажњу на њих јер су сада у осјетљивим годинама.

Очевици са лица мјеста не знају око чега су се Бен и његова бивша супруга тачно препирали, али су потврдили да су се страсти убрзо смириле, те да су заједно прегледали и папире које су им проследили наставници, а потом отишли одвојеним путевима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 03:42