Фото: Твитер
23/08/2021 u 21:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ФОТО) Бојси натписом на ауту још једном показао колико воли Србију

Чувени Бојси из серије „Мућке“, неколико пута је долазио у посјету у Београд за који има само похвале

Познати глумац Џон Чалис не крије колико воли Србију и да на друштвеним мрежама често помиње ту земљу у позитивном контексту, пише Nova S.

Овог пута је на свом Твитер налогу објавио фотографију аутомобила са необичним натписом, који је одушевио све Србе.

Његова наклоност се може испратити још од документарца „Бојси у Београду“ који је урадио о феномену серије „Мућке“ у Србији до навијања за Ураганке на Песми Евровизије до одговора Елизабет Олсен када је напала Србију.

image

Фото: Твитер

Недавно је своју фотографију обучен у лику Бојсија из серија Мућке се сликао испред аутомобила на чијим таблицама пише „Србиа“, што је наишло на велики број коментара пратилаца твитер налога: 

"Следећи пут следеће године Бојси ти ћеш бити милионер“, надовезујући се на култну реплику која се понављала од прве епизоде у којон лик Делбој понавља Роднију: „Следећи пут следеће године бићемо милионери“.

„Предивно“ и још безброј других питања која су се низала да ли су та кола на продају су изгледа баш забавила пратиоце његовог налога.

Чувени Бојси из серије „Мућке“, неколико пута је долазио у посјету у Београд за који има само похвале.

Не крије да је заиста одушевљен менталитетом народа, историјом и природом.

-На мене је највише оставила утисак историја Београда и ваше земље, иако сам био упућен у неке детаље, када сам уживо чуо невјероватне приче био сам потпуно фасциниран. И даље ми је невјероватна прича о Храму Светог Саве који је обнављан три пута и било је невјероватно стајати уживо пред том грађевином. Прича о Храму ме је баш погодила и цијела та иронија о његовој рестаурацији-искрен је Чалис, који такође признаје да је уживао упознавајући различите људе током снимања у Београду, рекао је тада за домаће медије.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 06:59