/ - FOTO YOUTUBE SKRINšOT
24/12/2021 u 22:37 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дочек Нове године: Беквалац и Пејовић најскупљи

Дочек нове 2022. године је на прагу, а иако су се многи надали да ће због пандемије корона вируса цијене улазница бити ниже, то се није догодило

Дочек нове 2022. године је на прагу, а иако су се многи надали да ће због пандемије корона вируса цијене улазница бити ниже, то се није догодило. Оно што је такође интересантно јесте да ни пјевачи нису спустили своје цијене наступа, али људи жељни доброг провода свакако ће морати да одреше кесу, пише Блиц.

Сека Алексић наступуће у некада најпознатијем хотелу на Балкану, хотелу Југославија. Улазница и пиће добродошлице почињу од 100 еура, па навише. У ову цијену нису урачунати вечера и пиће.

У популарном београдском хотелу “Хајат” госте ће забављати музичка звијезда Саша Матић који је продао већи дио кристалне дворане у којој стаје више од 300 сједећих мјеста. Карта за Сашин наступ је од 160 еура, па навише.

У близини Саше Матића, наступиће његова колегиница Александра Пријовић са којом је снимио чак и дуетску пјесму “Ко си ти”. У луксузном амбијенту хотела “Цровне Плаза” пјевачица ће дочекати 2022. годину.  Улазница за њен концерт кошта од 130 еура па све до 170 еура. 

У хотелу “Метропол” наступа Ацо Пејовић који је доживио велику популарност због филма “Тома” у којем је отпјевао главну нумеру “Поноћ”, али и бројне друге Здравковићеве пјесме. Сви који буду жељели да уђу на његов концерт мораће да одвоје 120 еура па навише. 

Један до најскупљих извођача када је цијена улазнице за дочек у питању је Наташа Беквалац. Улазница за ову журку у хотелу Хилтон стаје 170 еура.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 22:05