Miroslav ilić n ahumanitarnoj večeri u Tivtu / -DRAGAN REDžO
15/09/2023 u 18:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Donatorsko veče Miroslava Ilića u Tivtu: Za čovječanstvo ima nade

Pomoć nam bezgranično znači u svakom pogledu da istrajemo na svom nimalo lakom putu života i rada, ističe Humanitarnog društva slijepih i civilnih invalida rata - Tivat

U organizaciji Humanitarnog društva slijepih i civilnih invalida rata - Tivat, u sali Centra za kulturu održano je humanitarno donatorsko veče.

Kako navode organizatori, svi oni koji su te noći bili u Tivtu, 13. septembar će sa radošću nositi u dušama i srcima jer je te noći veličanstveni umjetnik Miroslav Ilić razgalio publiku koja je skoro dva sata uz igru i pjesmu bila na nogama i cijelo vrijeme uz ovacije pozdravljala ovog umjetnika.

- Gospodin Ilić je svojim vanvremenskim pjesmama nosio publiku u razdraganom raspoloženju koja tokom trajanja koncerta nije krila oduševljenje. Tu energiju one najljepše i najplemenitije ljudske emocije mogao je proizvesti samo umjetnik koji se tako nesebično predao publici koja mu je uzvraćala istim emocijama. Većina publike su bili mladi ljudi i oni koji se tako osjećaju i ne postoje dovoljno "velike" riječi da se dočara ta atmosfera, to jednostavno treba doživjeti i biti na koncertu Miroslava ilića koji je četvrti put gost donator sa svojim saradnicima za našu organizaciju u Tivtu. Njegov klavijaturista Slobodan Đurđević i harmonikaš Goran Mitić su svojom virtuoznošću na instrumentima dali doprinos ovoj veličanstvenoj atmosferi koncerta - saopštili su organizatori.

image

Miroslav Ilić humanitarno veče u Tivtu

-DRAGAN REDžO

Dok postoje ovakve ljudske i umjetničke veličine koje se nesebično daju i pomažu onima kojima je pomoć neophodna, kako su naveli, za čovječanstvo ima nade i spasa.

- Naša zahvalnost je od srca. Čast je biti uopšte u društvu Miroslava Ilića zbog svega što on jeste, a njegova pomoć nam bezgranično znači u svakom pogledu da istrajemo na svom nimalo lakom putu života i rada.

Zahvalni smo i pokroviteljima koncerta: Opštini Tivat, Centru za Kulturu Tivat, Turističkoj organizaciji Tivat, svim medijskim i ostalim sponzorima - stoji u saopštenju koje potpisuje Rajka Čavor, izvršna direktorica Humanitarnog društva slijepih i civilnih invalida rata - Tivat.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 10:01