Егзит у Амстердаму / -Егзит у Амстердаму
13/10/2021 u 12:25 h
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Егзитово вече на Амстердам денс ивенту

Наjвећа смотра електронске музике на свиjету биће одржана од 13. до 17. октобра и угостиће угледне музичаре из цијелог свијета

Егзит ће ове године поново остварити сарадњу с чувеним Amsterdam Dance Eventom (АДЕ), и то на журци коjа ће у петак, 15. октобра, бити одржана у Фаралда крану, jедном од наjузбудљивиjих клубова и хотела на свиjету, коjи се налази 50 метара изнад Амстердама, на врху монументалног грађевинског крана. Егзит ће амстердамскоj публици и гостима АДЕ представити еклектичан лаjнап интернационалних извођача електронске музике, коjи чине Anfisa Letyago, Adiel, DJ Jock, Daniella da Silva, Human Rias и Lieke Trienekens. Наступи почињу у 17 часова, а биће емитовани и уживо на Егзитовој Фејсбук страници и Јутјуб каналу.

Амстердам денс ивент jе наjвећа смотра електронске музике на свиjету, коjа окупља све водеће, али и долазеће ди-џејеве, продуценте, издаваче, агенте, промотере, продукциjске куће, и броjне друге актере глобалне електронске сцене, а биће одржана од 13. до 17. октобра. Фестивалски програм ове године укључуjе преко 350 догађаjа. На АДЕ ће ове године наступити Аdam Beyer, Charlotte de Witte, Maceo Plex, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, и многа друга угледна свjетска имена из електронске музике.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:10