/ -Фото: Фејсбук
13/02/2022 u 22:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Гоца Тржан: Одустала сам од вантјелесне оплодње, али нећу сажаљење

Мрзим кад се о тој теми пише патетично, каже пјевачица

Пјевачица Гоца Тржан признала да је одустала од вантјелесне оплодње коју је неколико пута радила у жељи да има дијете са мужем Рашом Новаковићем.

- Имала сам три неуспјешне вантјелесне. Више није здраво и нећу ни ићи на то. То је велики стрес за организам. Много људи има проблем са природним зачећем. Мрзим кад се о тој теми пише патетично. Не треба мене нико да сажаљева. Вјерујте да су сви ти људи озбиљни хероји - рекла је Гоца за Курир. 

Истакла је да јој је супруг Раша велика подршка у свему и да је о њеној кћерки Лени бринуо као родитељ.

- Живим као и сви други људи. Штрик да се објесим још нисам купила. Раша ми је подршка у сваком смислу. Почели смо да живимо заједно кад је Лена имала пет година. О том дјетету је бринуо као родитељ, водио је у вртић, давао јој да једе, купао је, успављивао је, учио је да плива, да вози бицикл. Није се понашао према њој као странац. Биле смо нас двије саме двије године. Нећу да се жалим. Тешко је свима. Има жена које се муче са соло мајчинством - испричала је пјевачица.

Гоца је истакла да нема страх од смрти, као и да се труди да живи што срећније.

- Врло сам здрава жена. Немам страх од умирања. Не плашим се. Смрт је само почетак нечег другог. Kад се родиш, ти почињеш да умиреш. Умиремо само у једној секунди, а живимо сваког дана. Не могу да замислим да људи то себи раде и да су оптерећени смрћу. Све што има почетак, мора да има и крај. Живот је прекратак да бих се себе схватала озбиљно, али и да бих размишљала о смрти. Желим да га живим што срећније и забавније. Године нису и не могу бити препрека да се живи квалитетно- закључила је она. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 23:30