/ Фото: Дневне новине Дан
21/05/2021 u 06:42 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Исак Шабановић: Нисам се узвијездио

Мало ме нервира кад ми неко каже да сам постао звиjезда преко ноћи, искрен је млади пјевач

Jедан од тренутно наjпопуларниjих домаћих извођача Исак Шабановић борави ових дана у Црноj Гори, гдjе ће одржати неколико свирки.

Гостуjући на радиjу Д, Исак jе открио шта га све очекуjе у наредном периоду, како теку припрема за даље такмичење, те када ће се поново вратити у Црну Гору.

- Ових дана радим по Црноj Гори, дао сам себи за право тих четири, пет дана да се поjавим пред нашом публиком и да после идем да се припремам за такмичење. Даjем све од себе, као и до сада потрудићу се да дам максимум у следећем кругу коjи ћете да гледате 29. маjа. Имам доста позива за свирке од када сам ушао у таj менаџмент са Грандом. За љето су такође заказани наступи у Будви, Котору, Добрим водама, биће свирки на приморjу - казао jе Исак.

Иако jе стекао популарност у читавом региону, Исак признаjе да га ниjе пониjела слава, те да jе кроз такмичење доста тога научио.

- Приjе свега треба да стварно много волиш то што радиш, треба доста живаца, ту jе и често неспавање, нема више што бих jа рекао клошарења по граду, поготово не сам. Мораш да водиш рачуна како се облачиш. Научио сам да треба бити фер у свакоj бранши, а поготово у музици. Да се не играмо тога да неко мора да оде да би се сазнало за њега. Након свега, нисам се узвиjездио и то ми jе срећа. Богу хвала да напредуjем и са тим прегледима jер сам читав живот хтио да имам макар 30 хиљада на своjу пjесму, не на интервjу. Али ево за 24 сата се промиjени живот и за 10 секунди већ имам неколико хиљада прегледа - додао jе он.

Труди се да се носим са свим коментарима.

- Мени jе и сад чудно кад неко стане и тражи да се сликамо, све jе то дошло одjедном. Наравно да сам jа све ово сањао, да сад живим своj сан, али кад ти све дође у 24 сата, поjма немаш шта се дешава. Пробудиш се усиjаног телефона - објашњава Исак,

Ипак, не слаже се са коментарима да је постао звијезда током ноћи.

- Мало ме нервира кад ми неко каже да сам постао звиjезда преко ноћи. Прво, нисам звиjезда, а друго ниjе преко ноћи. Нико не разумиjе ове године коjе су иза мене, а на коjима сам радио. искрен је Шабановић.

За чланове жириjа има само риjечи хвале, а до сада jе како каже, добио доста корисних савjета од њих.

-Негдjе сам омиљени у жириjу и сви су ми ок, даjу ми добре савjете и после снимања, задовољан сам што се тиче њих и гледаћете шта се све издешавало у следећу суботу. Између такмичара jе нормално да има ривалитета али ниjе изражен, сви се дружимо, излазимо после емисиjе. Jа сам мислио да са мном неће баш да се друже али ниjе тако, само сам у том периоду имао велику трему и мислио сам да не смиjем ником прићи - закључио jе Исак.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 16:15