Исак Шабановић КАТАКЛИЗМА / - СКРИНШОТ/ЈУТЈУБ
11/03/2022 u 13:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Исак Шабановић након „Катаклизме” спрема баладу

Бивши учесник Звезда Грандаради пуном паром и не стаjе када jе риjеч о новим проjектима

​Бивши учесник Звезда Гранда Исак Шабановић ради пуном паром и не стаjе када jе риjеч о новим проjектима. Недавно jе обjавио нову нумеру под називом "Катаклизма". Реакциjама на нову пjесму, jе како каже, више него задовољан.

-На пjесми jе радио Дамир Хандановић, а текст jе писао Драган Браjовић Браjа. Задовољан сам реакциjама публике jер сам имао на свиркама видио да jе публика већ зна - казао jе Исак.

Замимљив спот коjи прати ову нумеру, дjело jе познатог редитеља Хариса Дубице.

-Сви смо полудjели за тим спотом коjи jе уjедно луд, необичан а са друге стране пун симболике, има свега и зависи како га ко схвати. Наjвећи изазов ми jе био да се попнем на ту зграду и машем пиштољима. Уjедно се и зноjим и треперим jер ме jе страх, али било jе лиjепо. Харис Дубица коjи jе радио спот jе све бирао сам, нисам се миjешао тако да jе он заслужан за циjелу организациjу-открио jе пjевач.

Навијао за колеге из Гранда

Пjевач се осврнуо и на недавно одржану Беовизиjу и открио ко jе би његов фаворит.

-Пратио сам Зорjу и Аца Софриниjевића, за њих сам навиjао, нисам ни знао ко све се тамо такмичио, нико ниjе ни претпоставио да ће Констракта побиjедити, али нека jоj jе са срећом. Жеља ми jе да се поjавим и на Евровизиjи, али нисам имао музику да пошаљем, тако да сам ове године прескочио, а следеће ћу да пробам па ако прођем, прођем. Било би ми драго да се ту поjавим -закључио jе Исак.

Колико jе његова пjесма постала популарна за jако кратко вриjеме не свjедоче само прегледи на Jутjуб платформи, већ и реакциjе публике на његовим наступима.

-Задовољан сам баш како пjесма пролази код публике и све су ме колеге звале и честитале. Рекли су да jе добра и да наставим тако. Што се тиче прегледа мени jе љепше на концертима и наступима да jе људи знаjу, а то хоћу ли имати 750 милиона то jе нешто друго. Свакако jе боље кад jе сви знаjу а не платиш прегледе-додао jе Исак.

Недавно се вратио из Данске гдjе jе jе одржао jош jедан у низу сјајних наступа гдје публика од њега воли да чуjе  и по који народњак, али на Исаков начин.

-Било jе супер у Данскоj, углавном пjевам поп-рок, мало забавњака убацимо. Има и неких народњака, али на моj начин тако да jе углавном клубски реперотар, од Дина Мерлина до Амадеус бенда и све са Екс JУ сцене, без тога ништа - рекао је.

Да за њега нема паузе jе и више него очигледно, али оно што ће многе изненадити jе управо оно што jе открио када jе риjеч о трећоj нумери коjа ће ускоро угледати свjетлост дана.

- Сад да испромовишемо ову пjесму, а морам да кажем да већ припремам и трећу. Александар Софрониjевић прави jедну баладицу, биће за jедно два до три мjесеца- казао jе Исак.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 21:34