КИМ КАРДАДАШИЈАН / - ФОТО: ИНСТАГРАМ
11/02/2022 u 17:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кање Вест моли Ким за опроштај

- Боже, уједини поновно нашу породицу - стоји у опису испод Кањеове објаве, а многи сматрају да на тај начин Канyе моли Ким за опрост

Репер Кање Вест (44) и за опроштај наводно моли бившу супругу Ким Кардашијан (41), нако што су посљедњих дана изнијели "прљав веш" из свог односа.

Ипак, драма између некадашњег љубавног пара, ни данас не јењава. Кање је на друштвеној мрежи Инстаграм објавио колаж породичних фотографија након низа оптужби о мајци његове дјеце.

 - Боже, уједини поновно нашу породицу - стоји у опису испод Кањеове објаве, а многи сматрају да на тај начин Канyе моли Ким за опрост.

Дио реперових пратилаца подржало је његове поступке, а други му ипак говоре да су то приватне ствари које не треба рјешавати на друштвеним мрежама.

Иначе, Ким и Кање данима уназад ратују на мрежама, а Вест користи сваку прилику да нападне своју некадашњу супругу. Након развода, репер не успјева да прихвати новонасталу ситуацију, па је недавно пријетио њеном новом партнеру, комичару Питу Дејвидсону.

Кање се јавно пожалио што Ким дозвољава њиховој кћерки да користи ТикТок без његовог знања и упитао пратиоце како да рјеши ову ситуацију, а затим је бившу жену оптужио и да је покушала да отме њихову кћерку.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:48