/ - FOTO: INSTAGRAM
30/03/2022 u 19:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кћерка покојног Кобија Брајанта украла све погледе на отменој забави

Наталија се појавила у дугој златној хаљини модне куће Гучи са нагласком на деколтеу, а чак ни њена мајка, Кобијева удовица Ванеса није пропустила прилику да се похвали кћеркиним издањем

Најстарија кћерка покојног кошаркаша Кобија Брајанта својим појављивањем у јавности свакога пута привлачи све више пажње, а сада је још једном показала како израста у праву љепотицу.

Наталија Брајант раније ове године напунила је 19 година, а својим издањима већ неко вријеме плијени пажњу.

Једна од званица Vanity Fair Oscar забаве била је управо она, а добила је саме комплименте на рачун свог изгледа.

Наталија се појавила у дугој златној хаљини модне куће Гучи са нагласком на деколтеу, а чак ни њена мајка, Кобијева удовица Ванеса није пропустила прилику да се похвали кћеркиним издањем.

Многи су коментарисали њихове фотографије упутивши Наталији саме комплименте, а било је ту и емотивних обожаватеља који су јој поручили да би њен отац сигурно био поносан да је сада види.

Наталија се иначе бави моделингом те је потписала уговор са ИМГ Моделсом, а на свом Инстаграму има преко 2,7 милиона пратилаца.

Подсјећамо, легендарни кошаркаш погинуо је у хеликоптерској несрећи у јануару 2020. године заједно са својом и Ванесином 13-годишњом кћерком Гианом. Пар који је био у браку од 2001. године заједно имају још кћерке Бианку и Капри која се родила мало прије трагичне несреће.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 00:51