/ Фото: Архива
21/10/2021 u 10:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милан Поповић: Северина је неправдено оптужила патријарха Порфирија

Крстила је дијете у Kатоличкој цркви без моје сагласности и знања, тврди српски бизнисмен

Бивши супруг пјевачице Северине Вучковић, Милан Поповић казао је да је Северина неправдено оптужила патријарха Порфирија да је он тај који је крстио њиховог сина Александра. 

Северина: Нека се Порфирије помоли за спас своје душе, требаће му

- Он није крстио наше дијете, он је крстио моје треће најмлађе дијете недавно. Патријарх и ја смо се упознали прије двије године, а Александар је крштен прије седам година у Вршцу. Касније сам сазнао да је Северина крстила дијете у Kатоличкој цркви без моје сагласности и знања и против канона чак и Kатоличке цркве- тврди он. 

Патријарх Порфирије пријавио Северину полицији, због узнемиравања

Српски бизнисмен је на Телевизији Хепи казао да се други бивши Северинин супруг Игор Којић више бринуо о Александру од ње саме.

- Захвалан сам му јер боље да је он био с њим него неки сумњиви људи, да не дајем сада неке друге епитете цијелом том окружењу око ње. Ја сам желио да се она бави дјететом. Она као родитељ треба да одгаји дијете, а не неком другом да препушта ту улогу- сматра Поповић. 

Тврди и да Северина без оправдања није 46 дана дијете водила у школу.

- Дијете је требало да полаже државни испит и да понавља разред. Срећа у несрећи је била та корона па смо он и ја један на један радили та два мјесеца како би он надокнадио пропуштено и положио све испите и завршио разред с одличним успјехом- закључује Поповић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 14:59