/ -INSTAGRAM
24/08/2024 u 19:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Album Trevisa Skota "Days Before Rodeo" je napokon na svim striming platfromama

Trevis Skot je napokon iznenadio publiku i objavio je album "Days Before Rodeo" na svim striming platfromama.

Ako niste Trevisov fan ova infromacija vam vjerovatno neće biti od životnog značaja, ali ako jeste, onda je situacija mnogo drugačija.

Sjećamo se (ne baš svi) albuma po imenu "Days Before Rodeo" koji je zahvaljujući Trevisu i stvoren, ali je takođe zahvaljujući njemu i uklonjen sa platformi. Avgust 2024. godine ipak ga je ovaj popularni reper vratio na striming platforme ne bi li njegovi fanovi uživali u dobro poznatim zvukovima ovog muzičkog maga.

Trevis Skot više od jedne decenije jedan važi za jednog od najpopularnijih repera, ali njegov album "Days Before Rodeo" iz 2014. godine predstavlja trenutak nakon kog je postao globalna zvijezda.

Ovo izdanje pruža prvi pravi uvid u trep zvuk koji je Skot razvio. Iako su djelovi ovog zvuka već bili prisutni na Kanjeovom albumu Yeezus, na kojem je Skot učestvovao kao producent, Days Before Rodeo je bio drugačiji.

Days Before Rodeo je i dalje svjež kao i na dan izlaska. Postoji jedna energija u ovom albumu koju Trevisovi kasniji projekti jednostavno ne mogu da ponove. Svako ko je 2014. godine slušao pjesmu "Drugs You Should Try" znao je da je reper iz Hjustona poseban i nisu se prevarili.

Days Before Rodeo zvuči izvanredno i deset godina kasnije, zahvaljujući "himnama" kao što su "Mamacita" i "Quintana Pt. 2". Iako se može primetiti osnovni kvalitet snimka, to samo doprinosi šarmu ovog izdanja. Posebno je otkriće čuti miksovane i CGQ-mastered verzije pesama "Backyard" i "Grey".

Fanovi su i ovog puta pobedili i dobili dugoočekivani album na striming platformama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. septembar 2024 06:05