/ -M.M./ATAIMAGES
12/10/2024 u 13:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Aleksandra Radović rasplakala publiku u Sava centru

Aleksandra Radović sinoć je u Sava centru održala spektakularni koncert za pamćenje. Ona je ovim koncertom obilježila 25 godina karijere. Koncert je počela svojim velikim hitom "Dok dišem", a na sceni se pojavila u crnoj gracioznoj toaleti, koju je sama kreirala, čime se i pohvalila.

Posle toga je ponijela bijelu toaletu, a obe su joj stajale besprijekorno. Aleksandra je pjevala skoro tri sata i svojim vokalnim umijećem je jos jednom pokazala da je jedan od najboljih i najmoćnijih vokala, kao i koliko je maestralna, baš kao i njen orkestar.

Repertoar je pratio, kako stare hitove, tako i nove, a na koncertu je "srpska Adel" predstavila i svoju novu pjesmu "Ne zaklinjem se na ljubav", koja pretenduje da postane veliki hit.

Najemotivniji momenat bio je kada je otpjevala pjesmu Čuvam te koju je posvetila svim svojim voljenim ljudima. Ona im je tokom izvođenja prisla u prvom redu te se zagrlila i poljubila ponaosob sa svakim, sa svojim djetetom, kumovima, majkom, ocem, što je definitivno bio najemotivniji trenutak na koncertu.

Inače, Aleksandra će ovaj spektakl ponoviti da 30.oktobra takođe u Plavoj dvorani Sava centra, tako da se očekuje još jedan veliki uspjeh srpske najbolje vokalne umjetnice.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. oktobar 2024 13:52