/ -INSTAGRAM
11/07/2024 u 14:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bendovi Deminutiv i Roba bez greške na Bedem festu

Bedem fest će radeći sa mladima i za mlade nastaviti da bude otvorena pozornica kojom mladim ljudima i mladim stvaraocima dajemo vjetar u leđa na njihovom putu usavršavanja, razvoja i kreiranja sopstvenog imidža i identiteta, navodi se u saopštenju

Bendovi Deminutiv iz Prnjavora i Roba bez greške iz Podgorice nastupiće na XV Bedem festu koji će se održati od 22. do 24.avgusta u Nikšiću. Oni su osvojili najviše glasova publike u okviru projekta "We can do it together". 

"Zajedničkim snagama nastavljamo dugotrpeljiv rad na afirmaciji mladih ljudi i mladih bendova iz Crne Gore i regiona Zapadnog Balkana. Živimo u vremenu kada mladi bendovi nemaju baš puno prilika da putuju, sviraju i da nastupaju. Brojni su problemi sa kojima se suočava današnja omladina a koje treba rješavati u duhu pozitivne energije i dobrih međususjedskih odnosa. Bedem fest će radeći sa mladima i za mlade nastaviti da bude otvorena pozornica kojom mladim ljudima i mladim stvaraocima dajemo vjetar u leđa na njihovom putu usavršavanja, razvoja i kreiranja sopstvenog imidža i identiteta. Radujemo se domaćinstvu kojim ćemo, osim svirke, mladim ljudima omogućiti da se sretnu i druže, stvarajući time temelje za uspostavljanje čvršćih veza u budućnosti, doprinoseći unapređenju regionalne saradnje, inovativnih načina sprovođenja kulturnih i umjetničkih aktivnosti koje imaju regionalnu komponentu a dugoročno teže izgradnji stabilnog mira", zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 10:37