/ -PRIVATNA ARHIVA
01/08/2024 u 15:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Boban Rajović najavio koncert u Beranama: Dio prihoda će usmjeriti za Fondaciju „Budi human"

Muzičar Boban Rajović, ove godine je obilježio 25 godina izuzetne muzičke karijere.

Pjevač posebne harizme, čiji stihovi pjesama sa godinama postaju samo popularniji, taj važan jubilej svog muzičkog stvaralaštva, obilježio je 1. juna spektakularnim koncertom u Podgorici, koji je okupio na hiljade poštovalaca njegove muzike.

Sada će se ponovo družiti sa crnogorskom publikom, ovog puta u Beranama, gradu koje ima posebno mjesto u njegovom srcu - to je grad u kojem je proveo dio svog djetinjstva i pohađao osnovnu školu.

Stoga, povratak u gradu kraj rijeke Lim, u njemu budi posebne emocije.

„Pa iskreno, uvijek budem srećan kada treba da nastupam u Beranama. Moja zamisao je bila da napravim najveći koncert u Crnoj Gori, tačnije na velikom beranskom stadionu. Ali eto, ove godine je izbor pao na hotel gdje su inače nastupali sve velike zvijezde naše scene - hotelu Berane. A moram da napomenem da sam zaista srećan što beranska publika poštuje moj rad i moju muziku. Ja sam ipak rodom iz tih krajeva, a jedan dio svog djetinjstva sam proveo u Beranama, gdje sam i išao u osnovnu školu. Tako da mogu reći da u subotu nastupam u mojim Beranama", stoji u saopštenju za medije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 13:40