DŽiboni spreman za koncert u Baru / - MEDIABIRO
21/05/2024 u 18:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Džiboni spreman za večerašnji nastup u Baru: Došao sam sa svojom najjačom ekipom, sve će biti na maksimumu

Opština Bar i Turistička organizacija Bar i ovog 21. maja organizuju proslavu Dana nezavisnosti, te za večeras najavljuju nezaboravan provod za sve posjetioce. Ispred Sportske dvorane "Topolica" večeras nastupa regionalna muzička zvijezda Džiboni.

Osim njega i benda, u kome su i Nikša Bratoš i duvačka sekcija, kao gosti pojaviće se Damir Urban i Maya Azucena.

Gibonni već boravi u Baru, te i sam najavljuje da će večerašnji koncert biti za pamćenje.

- Došao sam tu sa možda i najjačom ekipom, tu su moja tri duvača, tri prateća vokala, perkusionista, violinista, klasičan bend, došla mi je moja pjevačica iz Los Angelesa, došao mi je moj jedan prijatelj – Dado Urban, da sve to malo zajedno uskomeša, da bude koliko god bude moglo maksimalno. Ne volim govoriti Hop prijenego skočim, ali sve što smo mogli i što je u našoj moći smo napravili. Čekamo večeras i rekciju publike - naveo je čuveni kantautor Džiboni.

Džibonijev spektakl u Baru u znaku „zelene misije“

Osim toga što je riječ o proslavi Dana nezavisnosti, za velikog hrvatskog muzičara ovaj nastup posebnim čini to što je u pitanju njegov veliki muzički povratak u Bar, za koji ga vežu uspomene sa početka karijere.

- Prvi put sam nastupao u Baru 1988. godine, super mi je bilo. Sjećam, ali slabo, jer sam tek imao 19 godinai to mi je bio jedan od posljednjih nastupa sa ondašnjim bendom. Možda čak i predzadnji. Imali smo odličan koncert, bilo je puno ljudi. U Crnoj Gori sviram već dosta, gledam da ne dolazim u isti grad sa istim programom. Ipak, s obzirom na to da se više volimo sretat, nego što sam ja u stanju napisati novih pjesama teško se držati tih svojih principa - iskren je Džiboni.

Prije njega, u 21 sat nastupa cetinjska grupa "Perper", a za after party biće zadužen DJ MR Jools.

Ulaz je slobodan.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. jun 2024 21:28