Edita Aradinović na Kolašin open festu / - MEDIA BIRO
01/07/2024 u 14:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Edita Aradinović priredila nezaboravan provod za završetak Kolašin Open Festa

Jedinstveni turistički festival – Kolašin Open Fest, koji je Opština Kolašin organizovala u okviru projekta Turizam za budućnost svečano je zatvoren sinoć koncertom regionalne muzičke zvijezde Edite Aradinović.

Edita je svojim velikim hitovima kao što su “Atlantida”, “Životinje” i “Štikla” oduševila mnogobrojnu publiku okupljenu na kolašinskom gradskom trgu, te na nezaboravan način zaokružila bogat program prvog izdanja Kolašin Open Festa.

Zadovoljstvo zbog toga što nastupa u Crnoj Gori i što ima priliku da se bolje upozna sa Kolašinom izrazila je sama pjevačica.

- Crna Gora je možda i najljepša zemlja poslije moje, jer sam tu odrasla, tu ljetujem svake godine, tako da mi je uvijek čast i zadovoljstvo da nastupam u Crnoj Gori. Mnogo mi je lijepo ovdje, cijeli dan sam uživala u ovoj prirodi, prelijepoj hrani, dobrom društvu i sad se napokon družim sa vama večeras. Vidim da je strava društvo, svi su dobro raspoloženi, tako da jedva čekam - istakla je Aradinović pred početak nastupa.

Slavna pjevačica je ovom prilikom izvela repertoar koji je obuhvatio cijelu njenu muzičku karijeru, ali je skrenula pažnju i na svoje nove pjesme.

- Izbacila sam sa Acom Pejovićem treći duet, kao i saradnju sa mojim dragim Sergejem Pajićem. Sve super funkcioniše, radila sam sa njima pjesme koje volim iz velike ljubavi - dodala je Edita.

Osim sjajnih večernjih koncerata, Kolašin Open Fest je u svom prvom izdanju posjetiocima ponudio niz zanimljivih aktivnosti kao što su planinarenje, biciklizam, penjanje po stijenama, šetnju edukativnom stazom, sa opcionalnim vožnjama čamcem, ferrata selo Lipovo, kanjoning, ture, degustaciju tradicionalne hrane, edukativni kutak za djecu, rafting, trail trčanje, zip line, avanturistički park, umjetničko slikanje.

Zadovoljstvo kako su protekla sva tri festivalska dana u ime organizatora je istakla Damjana Bulatović, savjetnica za projekte u Opštini Kolašin.

- Ovaj festival predstavlja krunu naših napora i posvećenosti ka promociji Kolašina kao nezaobilazne turističke destinacije. Kolašin Open Fest je rezultat višemjesečnog planiranja, saradnje i angažovanja brojnih volontera, partnera i sponzora, kojima dugujemo ogromnu zahvalnost. Kroz ovaj događaj smo nastojali da istaknemo sve ono što Kolašin čini posebnim, od nevjerovatne prirode, preko bogate kulturne baštine, do gostoprimstva naših ljudi - istakla je Bulatović.

Bulatović dodaje da Kolašin Open Fest nije samo događaj, već i platforma za jačanje lokalne zajednice, promovisanje kulturnog i prirodnog bogatstva Kolašina, te podsticanje održivog razvoja turizma.

- Naš cilj je da ovaj festival postane tradicionalan, da svake godine okuplja sve veći broj posjetilaca i da kontinuirano doprinosi unapređenju turističke ponude naše opštine. Radujemo se budućim festivalima i novim prilikama da zajedno gradimo bolju i svjetliju turističku budućnost Kolašin - poručila je savjetnica za projekte u Opštini Kolašin.

Veliki potencijal Kolašin Open Festa  za unapređenje turističke ponude u Kolašinu i značajan efekat koji je već prvo izdanje imalo na posjećenost grada prepoznali su i u Turističkoj organizaciji Kolašin.

- Kolašin Open Fest je udario pečat ovoj ljetnoj sezoni, veoma smo zadovoljni kako su protekle sve aktivnosti. Zadovoljni smo i sa muzičkim nastupima na trgu i nadamo se će ovo postati brend ne samo za Kolašin, već i za kompletnu Crnu Goru - navela je direktorica TO Kolašin, Zorica Milašinović. 

(VIDEO) Edita i Rimski objavili duet "Zbog tebe"

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. jul 2024 14:06