/ -JUTJUB/SKRINSOT
23/02/2024 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Gven Stefani pred veliki povratak No Doubt: Znali smo da pravimo muziku koju niko neće

No Doubt su nedavno najavili svoj šokantan povratak i potvrdili da će nastupiti na ovogodišnjem festivalu Coachella za svoj prvi puni koncert zajedno skoro deceniju

Pjevačica benda No Doubt, Gven Stefani, u novom intervjuu govorila je o ranim danima benda kao i njihovom iznenađujućem ponovnom okupljanju.

Dok je govorila za KROQ, pjevačica je slušala dio intervjua koji je dala stanici na početku svoje karijere, što je podstaklo da progovori o tome kako je bilo u bendu No Doubt prije nego što su postali poznati.

– Nismo to radili da bi uspjeli – objasnila ona. – Radili smo to jer smo bježali od škole i svih drugih obaveza u životu. Bila je to čista strast, znate? Znali smo da pravimo muziku koju niko neće baš… bila je vrlo specifična za nas. Nije bilo ništa što se ‘dešavalo‘ trenutno, pa gdje se tu mi uklapamo? Nismo se uklapali.

No Doubt su nedavno najavili svoj šokantan povratak i potvrdili da će nastupiti na ovogodišnjem festivalu Coachella za svoj prvi puni koncert zajedno skoro deceniju. Legendama ska-punka će se pridružiti Lana Del Rej, Doja Kat i Tajler, The Creator kao glavni izvođači festivala, kao i Blur, Sublime, Justice, Lil Uzi Vert, Ice Spice i mnogi drugi.

Govoreći o ponovnom okupljanju benda, Stefani priznaje da No Doubt još nisu počeli sa probama za festival.

– Lično mislim da ne bi trebalo ni da vježbamo i da se jednostavno pojavimo na sceni i vidimo šta će se desiti – našalila se pjevačica. – Samo da napravimo nešto zaista ‘edgy‘. Šalim se, mislim da će biti zabavno; mislim da ćemo ući u prostoriju i zaista biti licem u lice i samo početi da se smijemo, jer ima toliko prošlosti između nas. Proveli smo zajedno tako dobar period života.

– To je kao da su stvari iz devedesetih i događaji iz tog perioda toliko daleko da sada vidite samo ostatke toga – nastavila je ona. – Kao, ‘Oh moj Bože, nekada sam nosila pantalone na taj način a sada ih opet viđam u tržnom centru!‘ To je neka vrsta recikliranog vremenskog perioda gdje ponovo počinjete sebe da vidite i preživljavate. To čak postoji u muzici, znate to. I tako je uzbuđujuće, mislim da će biti epski, spremna sam da ih sve izujem iz cipela. Ako dolazite na Coachellu, bolje budite spremni. Bolje počnite sa svojim čučnjevima, trčanjem, morate da budete u kondiciji. Ja jesam – još nisam spremna, ali biću – rekla je Stefani.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 07:05