/ -PRIVATNA ARHIVA
22/06/2024 u 12:44 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Hanibal predstavio prvu autorsku pjesmu „Nema vjetra do sjevera"

Hanibal, novo ime na muzičkoj sceni Crne Gore predstavlja pravo osvježenje za sve ljubitelje rok zvuka i kvalitetnih pjesama.

Nakon godine sticanja početne afirmacije kroz klupske nastupe, ovaj kvintet sazdan od mladosti i velikog iskustva podijelio je na internet platformama debitantski singl "Nema vjetra do sjevera", za koji je snimnjen spot spota na nekoliko lokacija u Podgorici.

Lidera benda i režisera spota, basistu Slavena Ivanovića najbolje smo upoznali kroz njegov dugogodišnji angažman u grupi Jesenjin, a autora pjesme Igora Perovića kroz rad na hitovima pomenutog benda, ali i Grima, Boža Bulatovića, Svetlane Raičković, grupe Krug, te brojnih drugih izvođača. Veoma talentovana pjevačica benda Kristina Pavićević je zasigurno zvijezda u usponu, čemu doprinosi njena mladost i raskošne vokalne sposobnosti koje su prvom hitu grupe dale veliku vrijednost. Jedan od spiritus movensa grupe je i Bećir Koljenović, mladi gitarski virtuoz koji je od starta uključen u aranžerski rad na pjesmama Hanibala i gura ekipu napred u produkcijskom smislu. Nikola Zdravković, jedan od najprepoznatljivijih i najkvalitetnijih mladih bubnjara Crne Gore ritmom definiše energiju Hanibala i podstiče slušaoce na pokret.

Miks i mastering pjesme uradio je sarajevski producent i multiinstrumentalista Dino Mangafić, prvi diplomirani kompozitor filmske muzike u BiH.

Ljubavna, a opet energična pjesma "Nema vjetra do sjevera" svojevrsna je posveta Podgorici i nostalgiji onih koji su iz raznoraznih razloga život nastavili u tuđini, ali je i dalje nose u srcu.

Spot za pjesmu "Nema vjetra do sjevera" je trenutno u montaži i promocija se očekuje u narednom periodu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 21:27