Frensis Ford Kopola / - EPA
14/10/2024 u 08:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Kopola otkrio detalje o ostvarenjima koja planira da snimi: Još dva filma i kraj

Uprkos propasti njegovog najnovijeg filma "Megalopolis" i seks-skandalu u koji je upleten tokom poslednjih mjeseci, Frensis Ford Kopola još uvijek ne planira da zauvijek napusti rediteljsku stolicu.

Čuveni sineasta je rekao da mora da snimi još dva filma koja će finansirati samostalno.

Kako navodi World of Reel, već je počeo da radi na novim ostvarenjima, a njegov poslednji film će se zvati "Distant Vision" i biće veličanstven i mnogo ambiciozniji od "Megalopolisa".

Film će navodno biti inspirisan televizijskim serijama uz koje je Kopola odrastao i pratiće tri generacije Amerikanaca italijanskog porijekla. Prije toga u planu je mjuzikl "Odsjaji mjeseca", koji će biti baziran na istoimenom romanu Idit Vorton koja je napisala čuveno djelo "Doba nevinosti".Roman prati mladi bračni par koji je zapao u finansijske probleme, iako oboje dolaze iz bogatih i uglednih porodica koje su ostale bez svoeg bogatstva. Uprkos tome, oni ipak odbijaju da žive skromno i počinju da se oslanjaju na svoje uspješne prijatelje. Ovo ostvarenje će se snimati u Engleskoj, a glumačka ekipa za sada nije poznata. 

Frensis Ford Kopola oštro o Holivudu: Nisam želio da Megalopolis bude dio woke kulture

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. oktobar 2024 08:31