Фото: Архива / -Фото: Архива
13/01/2024 u 05:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Miloš Biković u novoj sezoni hit serije "Bijeli lotos"

Početak snimanja nove sezone planiran je za februar

Glumačkoj postavi treće sezone Emijem nagrađene HBO Original serije "Bijeli lotos" (The White Lotus) pridružuje se srpska filmska i televizijska zvijezda, Miloš Biković, zajedno sa Kristijanom Fridelom, Morganom O‘Rajli, Lekom Petrovardijem i Šalini Pirs.

Početak snimanja nove sezone planiran je za februar na ostrvima Koh Samuiji i Puket, kao i u Bangkoku na Tajlandu i pratiće novu grupu gostiju u čuvenom ljetovalištu "Bijeli lotos".

Prethodno najavljena glumačka postava uključuje i Lesli Bib, Keri Kun, Dom Hetrakul, Džejsona Ajzaksa, Mišel Monagen, Parker Posei, Natašu Rotvel i Tejmi Taptimtong.

Prva sezona, koja je premijerno prikazana u julu 2021. i smještena na Havajima, dobila je 20 nominacija za nagradu Emi u 13 kategorija za 10 pobjeda. Druga sezona iz decembra 2022, smještena je na Siciliji i dobila je 23 nominacije za Emija, uključujući i kategoriju za najbolju dramsku seriju. Druga sezona do sada je osvojila četiri nagrade Creative Arts Emmy, uoči ceremonije dodjele nagrada Emi koja će se održati 15. januara 2024.

Tvorac, scenarista i režiser serije je Majk Vajt, koji je ujedno i izvršni producent uz Dejvida Bernada i Marka Kaminea.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 05:44