/ -JUTARNJI LIST/KORANA SUTLIć
26/06/2024 u 16:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Neobičan prizor u Zagrebu: Kijanu Rivs pokazao zašto je jedan od najskromnijih glumaca Holivuda

Kijanu Rivs sa svojim bendom sinoć je nastupio u Zagrebu, a o njegovoj skromnosti i opuštenosti uprkos tome što je jedna od najvećih zvijezda Holivuda govori i prizor koji je zabilježio Jutarnji list.

Naime, novinarka Jutarnjeg lista je krenula u potragu za glumcem u zagrebačkim hotelima, a zatekla ga je ispred jednog od njih i to kako sjedi na podu.

Fotografija koju je zabilježila Korana Sutlić prikazuje Rivsa dok sjedi naslonjen na zid, puši cigaretu i pije Coca Colu.

Zamolio je novinare za privatnost kazavši: "Pričam na telefon, to je moje privatno vrijeme", ali je na kraju ipak porazgovarao s njima.

Prizor iz Zagreba svjedoči Kijanovoj skromnosti. Kijanu ne živi u vili kao njegovi slavni kolege, oblači običnu odjeću, voli se voziti podzemnom željeznicom i pomaže beskućnicima te s njima često popije i pivo.

Na crveni tepih ide kada mora zbog premijera filmova i jedino se tada oblači u svečaniju odjeću, dok u svakodnevnom životu nosi obične kombinacije zbog kojih su neki zli jezici komentarisali da izgleda kao beskućnik.

Važi za velikog humanitarca, a kada je na hitu "Matrix" zaradio 114 miliona dolara, dao je 80 miliona ekipi za specijalne efekte i šminku.

Kijanu je potom naveče sa svojom grupom Dogstar nastupio na INmusic festivalu.

"Hvala vam što ste se odlučili družiti s nama uprkos ovom divnom vremenu. Ovo nam je prvi put u Hrvatskoj. Hvala vam što ste nas pozvali", rekao je publici frontmen benda, Bret Domrose.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. jun 2024 16:20