/ -JUTJUB
24/10/2024 u 14:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Oxajo objavili video spot za singl "Moje vrijeme"

Indie trio iz Beograda – Oxajo, koji čine Dušan Strajnić (Stray Dogg), Dario Vuksanović i Marko Ajković, predstavili su novi singl "Moje vrijeme" zajedno sa pratećim video spotom.

U pjesmi je gostovao i Đorđe Ćulafić poznatiji kao Džordži koji je dodatno začinio ovu već misterioznu numeru. Publika je Džordžija mogla zapaziti nešto ranije tokom ove godine kao finalistu u lokalnom takmičenju Pjesma za Evroviziju.

Ideju za spot je pokrenula Staša Bajac, dok je Marija Strajnić bila snimatelj. Da kostimi pojačaju doživljaj pjesme je bio zadužen Ashok Murty. Za miks i master pjesme su bili zaduženi Boris Mladenović i Dario Vuksanović.

– Imamo novi spot gdje su kreativne ideje spojili Staša Bajac, Marija Strajnić i Miodrag Cicović, i dobili smo ovo malo remek djelo. Pjesma pjeva o staroj bluzerskoj temi raskrsća, gdje naš junak prodaje dušu za još samo malo slave. Džordži pjeva sa nama, iznio je đavolski dobro taj teret –rekao je frontment benda Dušan Strajnić.

Oxajo iza sebe za sada ima ukupno tri singla, a tokom prošle godine su objavljeni singlovi "Put" i "Sijam" za koje su takođe snimljeni video spotovi u filmskom maniru.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
24. oktobar 2024 14:17