/ -"NIK KEJV – SMILUJ MI SE"
12/10/2024 u 12:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Strip o Niku Kejvu stigao i u Mađarsku

U Mađarskoj će biti objavljen strip o poznatom rok muzičaru Niku Kejvu i njegovom bendu The Bad Seeds uoči njihovog koncerta u Budimpešti 13. oktobra.

Strip pod naslovom "Gospode, smiluj se" je polubiografski, polumitološki rad svjetski poznatog nemačkog grafičkog umjetnika Rajharda Klajsta, izvestila je mađarska agencija MTI.

Da podsjetimo, ovaj strip prekaljenog i cijenjenog nemačkog crtača stripova i ilustratora objavila je beogradska IPC Media u prevodu Tijane Tropin još 2019. godine.

Promocija knjige stripa, koja će biti štampana na mađarskom, biće održana 12. oktobra, dan pre koncerta rok muzičara u mađarskoj prestonici u Sportareni.

Govoreći o stripu, Kejv se izrazio vrlo pohvalno, dodajući da je pun poluistina kao i potpunih izmišljotina, ali da je ipak bliži istini nego bilo koja biografija, prenosi mađarski medij Index.

Kejv i njegov bend započeli su novu turneju u septembru u Nemačkoj, a na njoj izvode materijal sa svog osamnaestog studijskog albuma "Wild God" koji je objavljen krajem avgusta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. oktobar 2024 12:00