/ -EPA EFE
12/09/2024 u 15:03 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Tejlor Svift osvojila 30 MTV VMA nagrada

Pjevačica Tejlor Svift je bila nominovana u čak 12 kategorija, pobijedila je u sedam, pa sada ima kolekciju od 30 MTV VMA nagrada, četiri više od Bijonse.

Pjevačica Tejlor Svift postala je umjetnica koja je osvojila najviše nagrada u istoriji manifestacije MTV VMA, na kojoj se već 40 godina biraju najbolji spotovi i pjesme.

Tejlor Svift je na ceremoniji na Long Ajlendu u srijedu uveče osvojila 30. nagradu, nadmašivši pjevačicu Bijonse, koja je isto priznanje osvojila 26 puta, navodi Ansa.

Ona je na manifestaciji MTV VMA nominovana u ukupno 12 kategorija, od kojih je pobijedila u sedam, uključujući najbolji spot godine i najbolji umjetnik godine.

Nagradom za umjetnika godine, Svift je ponovo napravila istoriju kao prvi izvođač koji ju je osvojio dva puta. Ona je takođe umjetnica koja je peti puta pobijedila u kategoriji za najbolji spot, ovog puta crno-bijelim videom za pjesmu ‘‘Fortnight‘‘, u saradnji s Post Malonom. Voditeljka jučerašnje manifestacije bila je reperka Megan Di Stalion, a nastupali su, između ostalih i Eminem, Kejti Peri i Šon Mendez.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 17:13