/ -JUTJUB
02/10/2024 u 18:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

"Ultimatum" Lejle Burazerović je na svim muzičkim platformama

Finalistkinja druge sezone IDJShowa Lejla Burazerović obradovala je publiku svojom novom pjesmom pod imenom "Ultimatum".

Učesnica druge sezone IDJShowa Lejla Burazerović osvojila je publiku svojim fantastičnim vokalnim sposobnostima, ali i emocijama. Ako ste pratili takmičenje nemoguće je da niste primijetili ovu mladu djevojku iz Bosne koja pleni svojom pozitivnom energijom. Pjesmom "Amanet" je ušla na velika muzička vrata, a sada je publici predstavila pjesmu "Ultimatum" koja je konačno ugledala svjetlost dana.

Lejla ne krije da je dugo radila na stvaranju svoje nove pjesme, a ono što je iznenadilo mnoge jeste to da je Đorđe Ćulafić poznatiji kao Džordži radio muziku za Lejlinu novu pjesmu.

Iako je pjesma objavljena danas komentari na njen račun ne prestaju da se nižu, a slušaoci ne krije svoje oduševljenje ovom emotivnom pjesmom koja je očigledno već počela da pronalazi put do publike. "Pokidala si, ništa manje nisam očekivala", Ne izlazi iz glave", "Djevojka ima lijep glas", samo su neki od komentara ispod spota za njenu novu pjesmu.

Novu Lejlinu pjesmu "Ultimatum" možete slušati na svim muzičkim platformama, kao i na Jutjub kanalu IDJVideos.TV.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. oktobar 2024 18:16