/ -PROMO
05/08/2024 u 12:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Vanna nastupa na Bedem festu

Bedemska muzička ljetnja rapsodija se nastavlja

Hrvatska muzička zvijezda Ivana Ranilović Vrdoljak poznatija kao Vanne nastupiće 24. avgusta u okviru Bedem festa u Nikšiću.

"Predstavljanje ovogodišnjeg muzičkog programa 15.izdanja Bedem festa nastavljamo u razdraganom ritmu "bedemfestovskim divama" po kojima smo odavno postali nadaleko prepoznati. Našoj publici poklonićemo još jedan premijerni koncert za pamćenje. Prvi Vannin dolazak u Nikšić predstavljaće fenomenalnu priliku da u autentičnom ambijentu velike scene ljetnje pozornice na Tvrđavi i Vanna i publika zajedno uživaju u bravuroznom izvođenju sve samih hitova iz bogatog i raznovrsnog muzičkog opusa ove dive, koja će svojim glasnicama "prodrmati" drevne zidine na Bedemu, ne ostavljajući nikoga ravnodušnim. Vanna će nas povesti na muzičko putovanje i vratiti nas u turbulentne i prilično stresne 90-te godine prošlog vijeka kada smo i pored svih tadašnjih okolnosti, zajedno i veselo odrastali i uz druženje pjevali čuvene pjesme "Tek je 12 sati", "Da ti nisam bila dovoljna" "Ako je vrijedilo išta" i brojne druge, navode iz organizacije.

15.izdanje Bedem festa održaće se od 22. do 24.avgusta, uz besplatan ulaz. Do sada objavljeni izvođači su: Nele Karajlić, Marina Perazić i grupa Denis&Denis, Tanja Jovićević, Woodoo Popeye, Artan Lili, Lira Vega, Oxajo, mladi bendovi Keni nije mrtav i Kruz Roudi koji će predstavljati platformu "Serbia creates music", mladi bend Mali Demon kao pobjednik partnerskog Bunt rok festivala,potom bendovi Deminutiv i Roba bez greške kao pobjednici konkursa za mlade bendove realizovanog u saradnji sa Omladinskim resursnim centrom iz Tuzle u sklopu projekta "We can do it together" u okviru prvog poziva Omladinskog kulturnog fonda za mlade finansiranog od strane Regionalne kancelarije za mlade na Zapadnom Balkanu.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 02:48