Šakirin novi album ”Žene više ne plaču”na svim striming platformama / -INSTAGRAM
25/03/2024 u 17:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Šakirin novi album "Žene više ne plaču"na svim striming platformama: Ranjivost pretvorena u snagu

Album je na svim digitalnim platformama za striming

Posle sedam godina, Šakira je objavila album "Las Mujeres Ya No Lloran" (Žene više ne plaču), svoj prvi novi album od albuma "El Dorado" koji je osvojio Gremi 2017. godine. Album je objavljen na svim digitalnim platformama za striming.

Album "Las Mujeres Ya No Lloran" je katarza za kolumbijsku hitmejkeru, koja je ranjiva i sirova u onome što bi se moglo opisati kao njen najličniji album do sada. To je ranije u izjavi potvrdila i sama autorka.

- Izrada ovog albuma je bio alhemijski proces. Dok sam pisala svaku pjesmu, obnavljala sam sebe. Dok sam ih pjevala, moje suze su se pretvorile u dijamante, a moja ranjivost u snagu."

https://youtu.be/SHnDwYgGKkY?si=Nc_cMy6bcs5wh_0V

Danima unaprijed najavljivala je video spot za pjesmu "Punteria", na kojoj je gostovala Cardi B. pjema je od samog izlaska doživjela već rekordnih blizu osam miliona pregleda.

Album "Las Mujeres Ya No Lloran" dolazi posle albuma "El Dorado", koji je proveo pet nedelja na prvom mjestu Billboard top liste latino albuma. Sve u svemu, kolumbijska hitmejkerka je imala osam albuma u najboljih 10 albuma na top-listi latino albuma, od kojih je njih šest završilo na broju 1, uključujući albume "Donde Estan Los Ladrones?" (1998), "Fijacion Oral: Vol. 1" (2005) i "Sale El Sol" (2010).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 12:26