Teya Dora nastupila u Barseloni / -NIKOLA RISTIć/RTS
08/04/2024 u 17:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Teja Dora oduševila i publiku u Barseloni

Još Amsterdam, a onda pravac Malme

Predstavnica Srbije, Teja Dora je u Madridu otvorila svoju koncertnu turneju, gdje je prvi put pred evrovizijskom publikom izvela pjesmu "Ramonda", koja je već osvojila njihova srca. U nastavku turneje uslijedio je nastup u Barseloni.

Nakon Madrida u okviru Evrovizijske promo turneje, predstavnica Srbije na ovogodišnjoj "Pjesmi Evrovizije", Teja Dora, ovog vikenda nastupila je i u Barseloni. Za posjetioce u dvorani "Sant Đordi" imala je i malo iznenađenje, s obzirom na to da je otpjevala i pjesmu kojom se proslavila, Džanum.

Jednak utisak kao i publika imali su i ostali takmičari koji su za našu ovogodišnju predstavnicu na "Evroviziji" imali samo riječi hvale.

- Mislim da je Teja apsolutno fantastična i da ima pravu himnu od pjesme. Takođe mi se dopada i njen stil - kaže Aiko, predstavnica Češke.

Ni Francuzi niu ravnodušni.

- Sviđa mi se njena pjesma. Ima jako dobar vajb i čini mi se da ima jako dobru dušu", ističe Sliman,predstavnik Francuske.

Svoje zadovoljstvo publikom nije krila ni Teja Dora koja je istakla da se raduje i poslednjem nastupu prije zvaničnog početka ovogodišnjeg "Evrosonga".

- Baš je strava publika. Malo više ljudi je bilo nego u Madridu, a i veći je prostor. Tako da, baš je dobar osjećaj. Nisam mnogo čula publiku, ali mislim da je bilo strava. Jedva čekam Amsterdam, a onda idemo u Malme - kaže Teja Dora.

Svoju evropsku turneju Teja Dora će završiti u Amsterdamu 13. aprila, a onda pravac Malme, gdje se očekuje veliki spektakl.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 10:50