/ Фото: Јутјуб
26/10/2021 u 21:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Наташа Нинковић: Политика нам кроји животе и судбине, а све резултира депресијом

Можеш да не допустиш да те политика узнемирава по цио дан, да не кажем неку јачу ријеч, каже глумица

Несумњиво је да политика и данас кроји животе и мијења судбине, каже у интервјуу за Блиц велика српска глумица Наташа Нинковић.

- Можеш да не допустиш да те политика, поготово дневна, узнемирава по цио дан, да не кажем неку јачу ријеч. За то је можда потребна храброст, па и услови, али могуће је. Некад ниси могао, јер су људи своје изборе плаћали дословце животом. Данас то ипак није случај. Плаћају се они и данас, наравно, али на други начин. Нема метак у чело. Али има много другачијих „убистава“ свакодневно, отровних стријела које човјека стижу са свих страна што резултира неким другим страдањима, од анксиозности, преко депресије до очаја- додаје она. 

Додала је да је у току серија „Време зла“, комедија „Сложна браћа“ и серија "Бунар“ гдје глуми.

- Уживам у карактеру који играм, који је Игор Ђорђевић и писао за мене. Такође трагикомичан лик, иначе сестра главног јунака (Игор Ђорђевић) која се одрекла својих снова, својих жеља и потреба а зарад брата и његовог просперитета. То је ситуација која се и у реалном животу неријетко среће, а моја јунакиња има низ проблема, у незавидној је ситуацији али има ту неку жилавост. Борбена је, не да се- истиче Наташа. 

И за себе каже да би се могло рећи да је борбена жена. 

- А играм и у филму о кнезу Михаилу, нашем великом владару, који се сад снима. Редитељ је Милорад Милинковић. Играм Анку, изузетну жену. Сочна улога. Радим и са Николом Kојом у његовом пројекту, тј. филму који ће такође бити и серија. Све се то испреплело у овом мјесецу. Напорно јесте али се не жалим- истиче Наташа. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 17:04