/ Фото: Инстаграм
07/12/2021 u 20:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Оља Црногорац: Жена може да заблиста, а да за то не издваја цијелу плату

За добру хаљину некад и ја нисам имала новца, па баш из тог разлога знам како је и не желим да се историја понавља, каже дизајнерка

Бренд “Монтенегрина”, дизајнерке и водитељке Оље Црногорац одлучио је да све купце изненади попустом од 50 одсто на све хаљине у њиховој продавници.

Оља је пожељела да многе дјевојке усрећи хајинама из своје колекције, те ће моћи себи да их приуште за дупло мање новца.

У току ове недеље свака дјевојка која посјети “Монтенегрину” има могућност да изабере своју одјевну комбинацију за излазак или важан догађај у њиховом животу. Било да се ради о елегантној хаљини или комбинацији за излазак у ноћни клуб, свака дјевојка лако може да изабере комад за себе.

image
Фото: Инстаграм

Велики број јавних личности понијело је креакције Оље Црногорац, а она са поносом истиче да се резултат преданог рада види на сваком моделу.

Оно што поручује Оља, јесте да свима жели да омогући да у новогодишњој ноћи изгледају најљепше, а да не морају за то да издвоје огромне своте новца.

- И ја сам некада била та дјевојка која је жељела добру хаљину за коју није имала новчаних средстава, па данас баш из тог разлога знам како је и не желим да се историја понавља. Свака дјевојка заслужује да заблиста, а да за то не мора да издвоји цијелу плату - кратко поручује Оља.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 04:57