muzika slusalice / - FOTO: PEXELS
06/12/2022 u 04:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ovo je najslušanija pjesma na „Spotifaju“ 2022. godine

Sa gotovo 1.6 milijardi globalnih strimova, bivši član benda One Direction uspio je da nadmaši konkurenciju

"Spotify" je otkrio svoju "Wrapped 2022 Year in Review", listu najslušanijih pjesama u proteklih 11 mjeseci, a na samom vrhu nalazi se "As it was" Harija Stajlsa.

Sa gotovo 1.6 milijardi globalnih strimova, bivši član benda One Direction uspio je da nadmaši konkurenciju, zauzevši respektabilno mjesto (šesto) i na listi najslušanijih izvođača na globalnom nivou, a treći put zaredom najviše uspjeha bilježi Bad Bunny, prenosi City Magazine.

Iza numere As it was slijede: Heat waves grupe Glass Animals, zatim Stay Džastina Bibera i repera The Kid LAROI, te dvije pjesme spomenutog Portorikanca Me porto bonito i Tití Me Preguntó, na četvrtom i petom mjestu.

Elton Džon i Dua Lipa su pjesmom Cold Heart zauzeli 6. mjesto, Quevedo: Bzrp Music Sessions, Vol. 52 jedno ispod, Enemy benda Imagine Dragons 8. mjesto, Bad Bunny i numera Ojitos Lindos našla se na 9. mjestu, a na 10. Running up that hill Kejt Buš.

Stajls je odnedavno u centru pažnje i zbog iznenadnog raskida sa Olivijom Vajld i navodnog zbližavanja s bivšom djevojkom Kendal Džener, s kojom je bio u vezi od 2013. do 2016, sa prekidima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. oktobar 2024 12:25