Северина Којић / - Северина Којић
20/05/2022 u 17:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Подигнуте двије оптужнице против Северине

Пјевачица је већ неко вријеме у центру скандала

Тужилаштво је поднело двије оптужнице против пјевачице Северине Вучковић, пише 24сата.хр.

Наиме, како су раније писали хрватски медији, она је директорки школе коју је њен син похађао, Љиљани Клингер, слала пријетеће поруке.

"Задавила бих те рукама бабо", "Стара, шепава ружна бабо", "Сједећеш и дрхтаћеш и трешћеш се као кривонога као што сам се ја тресла", само су неке од њих.

Директорка је поднијела пријаву против пјевачице, а послала је и мејл министру Давору Божиновићу којем је, између осталог, написала: "Озбиљно се бојим за своју сигурност, молим Вас да ми помогнете како не бисмо, умјесто упозорења госпођи, морали да шаљемо телеграм саучешћа".

Љиљана је поднијела Државном тужилаштву Републике Хрватске казнену пријаву против Вучковићеве, због наметљивог понашања и пријетње. Општинско казнено државно тужилаштво у Загребу прошле недјеље је потврдило како "предузимају мјере и радње из своје надлежности, те ће по њиховом окончању донијети одлуку државног тужилаштва".

Како пише 24 сата, два дана касније, Казнени суд у Загребу потврдио је да је оптужница предата. Иначе, Северина је пријетила још једној особи која је по службеној дужности имала везе са поступком додјеле старатељства над малољетним дјететом.

Последњих мјесеци, певачица се нашла у центру пажње и јер је њена старија сестра Маријана пријавила за непримјерено понашање.

Она ју је оптужила за насиље у породици, а иако полиција није установила елементе казненог и прекршајног дјела, по пријави Центра за социјални рад, случај је прослијеђен Државном тужилаштву на даљи поступак, наводи поменути медиј.

Ни Северина, ни њен менаџмент засад се нису оглашавали о овим наводима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 15:29